Ontdek onze nieuwe vestiging in Zedelgem

Domspro breidt uit met nieuwe vestiging in Zedelgem!

 

Met trots kondigen we de opening van ons gloednieuwe filiaal in Zedelgem aan. Als expert in omheiningen, poorten en afsluitingen leveren we al jaren hoogwaardige producten en diensten in Vlaanderen. Na succesvolle vestigingen in Brussegem, Geel en Hoogstraten, versterken we nu onze aanwezigheid in West-Vlaanderen.

Maatwerk en expertise als kernwaarden

 

Domspro staat bekend om zijn maatwerkoplossingen, diepgaande kennis en exclusieve producten. Of het nu gaat om een klassieke omheining, moderne poort of specifieke afsluiting, wij bieden alles op maat van jouw project. Met onze ervaring en vakmanschap zorgen we ervoor dat elke opdracht met precisie wordt uitgevoerd, altijd met oog voor detail en kwaliteit.

📍Torhoutsesteenweg 308 – B-8210 Zedelgem

📧 Zedelgem@domspro.eu

📞 + 32 (0)50 74 06 39

🕥Openingsuren: 

Maandag: 7:30 – 5:30 uur
Dinsdag: 7:30 – 5:30 uur
Woensdag: 7:30 – 5:30 uur
Donderdag: 7:30 – 5:30 uur
Vrijdag: 7:30 – 5:00 uur

 

One-stop fencing shop

 

Bij Domspro hoeft u niet verder te zoeken. Het nieuwe filiaal in Zedelgem bevestigt ons streven om dé one-stop fencing shop van Vlaanderen te zijn. Hier vindt u een breed assortiment van kwalitatieve producten, samen met professioneel advies en een uitstekende service. Van standaardoplossingen tot volledig op maat gemaakte projecten, Wij hebben alles in huis om aan de behoeften van zowel particulieren als professionals te voldoen.

Kom langs in Zedelgem en ontdek wat Domspro voor u kan betekenen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het realiseren van al uw omheinings- en poortprojecten!

Heb je nog producten nodig voor je volgende project? Bestel ze eenvoudig via onze webshop en kies voor afhaling in ons nieuwe filiaal in Zedelgem. Zo haal je niet alleen snel je benodigdheden in huis, maar krijg je ook de kans om ons nieuwe filiaal te ontdekken en persoonlijk advies te ontvangen van ons team.

Nieuws

<?= ; ?>

Nieuwe vestiging Zedelgem

16/10/2024

Met trots kondigen we de opening van ons gloednieuwe filiaal in Zedelgem aan. Als expert in omheiningen, poorten en afsluitingen leveren we al jare… Lees meer

<?= ; ?>

Domspro nodigt je uit op Green!

13/08/2024

Domspro, specialist in tuinafsluitingen en omheiningen, presenteert zijn aanbod op Green. Bezoek ons op stand 1632, hal 1. Lees meer

<?= ; ?>

Ons nieuw assortiment BFP Tennis, draad op rol

26/06/2024

Als je op zoekt bent naar een flexibele en kwalitatief duurzame draadafsluiting, dan is onze BFP Tennisdraad de beste keuze… Lees meer